30 Set 2020

Un heroi del nostre temps

El 3 d’octubre vam rebre la visita d’Òscar di Montigny, Director del Departament de Màrqueting, Comunicació i Innovació de la Banca Mediolanum, a més de ser el creador  i fundador de la Corporate University

 

 

L’Òscar es trobava a Barcelona per presentar el seu nou llibre “El tiempo de los héroes” i va tenir la gentilesa de dedicar-nos un temps aquell dia.

Amb el seu discurs, va intentar que obríssim la nostra ment, que ens impliquéssim, dintre de les nostres possibilitats, amb alguna causa que per nosaltres valgués la pena defensar. Va remoure les nostres ments, fins a fer-nos ser conscients que som els protagonistes absoluts de la nostra pròpia vida i que hem de donar sentit al nostre pas per aquest planeta.

 

 

Va parlar de la necessitat de parar en el nostre trajecte de vida per prendre consciència de les nostres passes, de trobar un moment per a la reflexió i sobretot, per trobar el sentit de la nostra existència. “Són les noves generacions les que tenen el nostre futur a les seves mans, són elles les que han de decidir què fer, són elles les que hauran de prendre decisions, i sobretot, són elles les que han de prendre consciència dels problemes que necessiten solucions”.

Aquest va ser el missatge d’un heroi del nostre temps…