12 Abr 2021

Quatre alumnes de CCFF doblement premiades a la Mostra Catalana d´Emprenedoria

Les alumnes Marta Vall , Blanca Rusiñol , Carla Romero i Paula Padilla, de la promoció APD-19 del Sagrat Cor Sarrià, han aconseguit emportar-se 2 premis de la Mostra Catalana d´Emprenedoria, amb el projecte ‘Disabled World’.

El projecte, centrat en les persones amb disfuncionalitat, s’ha endut el reconeixement coma a 2a Millor idea emprenedora de Grau Mitjà i Millor projecte cooperatiu de Grau Mitjà.

‘Disabled World’ aborda la creació d´una plataforma web que permet connectar serveis a persones amb disfuncionalitat amb les famílies o centres educatius. Està especialment centrat en la infància i l´acompanyament escolar i psicològic . Aquest valor social ha estat molt valorat pel jurat del certamen.

La Mostra Catalana d´Emprenedoria ha estat el primer esdeveniment on -line que aplega alumnes vinguts d´arreu del territori, i que premia la capacitat emprenedora i d´innovació de la formació professional catalana. Aquesta té la intenció d’integrar-se a les activitats que es duen a terme a Catalunya per al foment de l’emprenedoria. Es pretén mostrar i promocionar els millors projectes emprenedors realitzats per alumnes del darrer curs escolar de formació professional.

Des del Sagrat Cor promovem la participació dels nostres alumnes en tots aquells projectes que pretenen potenciar el reconeixement i el prestigi social de l’FP i reconèixer alguns valors entre l’alumnat, molt especialment aquells relacionats amb la iniciativa i l’esperit emprenedor.