12 Abr 2021

Tres alumnes del Sagrat Cor Sarrià obtenen una beca de la Universitat UNIR

Tres de les nostres alumnes de Cicles Formatius que han conclòs aquest curs 2020 el Cicle Superior d’Educació Infantil (Andrea Cervantes, Laia Méndez i Tamara González), han obtingut una beca a la Universitat UNIR. Aquesta beca l’han pogut aconseguir gràcies a la col·laboració que té l’escola amb la Universitat i als seus resultats acadèmics, que permetrà a les estudiants tenir un 70% de gratuïtat en els seus estudis universitaris durant tots els anys de la carrera.

 

És una satisfacció pel Sagrat Cor acompanyar als nostres alumnes en la construcció del seu futur, no només mentre estan entre nosaltres sinó també amb els seus següents passos. Estudiants excel·lents, amb una gran actitud i esperit de superació que els ajuda a potenciar el seu creixement personal i la vocació per la seva professió.

 

La beca UNIR-SCS, que es posa a disposició de tots els alumnes, s’adapta a les diferents necessitats i situacions personals i laborals dels seus estudiants.