El Sagrat Cor Sarrià celebra la VIII Jornada d’Emprenedoria

Per vuitè any els alumnes de la branca d’Administració i Finances dels Cicles Formatius del Col·legi Sagrat Cor Sarrià van organitzar aquesta trobada que permet als alumnes entrar en contacte directe amb persones que, amb la seva il·lusió, les seves ganes i la seva empenta han tirat endavant amb èxit les seves idees i els seus projectes vitals.

Per primera vegada, adaptant-se a la situació actual en la qual ens trobem, la jornada d’enguany es va dur a terme de forma on-line.  Es va celebrar íntegrament en streaming, fent-la extensiva a altres centres i alumnes de formació professional de Catalunya, que la van poder seguir en directe.

L’acte va comptar en aquesta edició amb la presència de:

  • Nacho Perales, creador de l’empresa Frooty-productes ecològics
  • Nacho Vidiri, cofundador de la marca Pompeii
  • Alex Comin i Nuria Retiro, creadors de Perkal
  • Ina Parera, CEO de Patitas Barcelona
  • Roger Oriol, Gamer Ryux
  • Amaya Martorell, xef Amaya-Cocina
  • Jonathan Mengeli, Personal training – Coachzworld
  • Josep Moratal, Servei de Programes i Projectes de Foment dels Ensenyaments Professionals de la Generalitat de Catalunya.

 

Aquesta edició va posar el seu focus en la forma en la qual les xarxes socials (Instagram en la seva majoria) serveixen de plataforma que aglutina i impulsa projectes emprenedors que fa uns anys tenien més dificultats per donar-se a conèixer. L’altaveu que suposen les xarxes i la capacitat d’arribar a un públic extens i concret a la vegada ha fet sorgir projectes i idees molt innovadores i ha canviat la forma de dirigir-se al consumidor.

 

Aquestes trobades influeixen d’una manera important en tots els nois i noies que tenen l’oportunitat d’escoltar-los i valorar les seves experiències. Volem que trobin en aquests testimonis un mirall on reflectir-se i una manera d’aconseguir respostes als dubtes específics que els poden sorgir.

Proporcionem als nostres alumnes les eines, recursos i suports necessaris per a que puguin fomentar l’emprenedoria. Escoltar els testimonis de professionals que han sabut veure i utilitzar el potencial de les xarxes socials per implantar les seves idees i impulsar els seus projectes.

La Jornada d’Emprenedoria permet als alumnes trobar recolzament i suport que els ajudi en la visió de projectes presents o futurs a partir d’aquestes experiències professionals, experts i altres emprenedors amb els qui poden establir contacte durant la jornada. El poder comptar amb veus més específiques i experimentades és un valor afegit que ajuda a encaminar els projectes emprenedors que poden sorgir dels nostres alumnes.

Articles relacionats

Alumnes de FP triomfen al FP Challenge de Barcelona

Alumnes de FP triomfen al FP Challenge de Barcelona

Un grup d'alumnes del col·legi destaquen en el FP Challenge de la Generalitat de Catalunya, oferint solucions innovadores per promoure la participació de les dones en l'esport urbà. El 5 de març de 2024, un grup de 10 alumnes d'FP del Sagrat Cor Sarrià, format pels...

Projecte de salut mental: Boig jo, no gràcies!

Projecte de salut mental: Boig jo, no gràcies!

Enguany hem reprès la 3a edició del Projecte de Salut Mental al 1r curs del CFGS d'Integració Social amb el títol: Boig jo?, no, gràcies!". La seva finalitat és la de programar una campanya de sensibilització de salut mental dirigida als alumnes de l'ESO i Cicles...

Èxit rotund de la X edició de la Jornada d’Emprenedoria

Èxit rotund de la X edició de la Jornada d’Emprenedoria

El 15 de febrer d’aquest any s’ha portat a terme la X edició de la Jornada d’Emprenedoria del Sagrat Cor Sarrià organitzada pels alumnes de 2n curs del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Administració i Finances, que ha portat com a nom principal MARE NOSTRUM i com a...

No et perdis res sobre el nostre dia a dia!

Subscriu-te ara i t’enviarem la nostra newsletter regularment.